Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'bili smo mrtvi'

VIDEO Veliki rivali upali u intervju braće Sinković za Novu TV

Nakon europskog i svjetskog zlata Sinkovići su kompletirali set najsjajnijih odličja na najvećim natjecanjima...

Hrvatski veslači Valent i Martin Sinković osvojili su svoje prvo olimpijsko zlato u dvojcu na pariće nakon što su u finalu u Rio de Janeiru slavili ispred Litavaca.

* Zlato je postalo uobičajeni 'outfit' braće Sinković na velikim natjecanjima, ali ovakvo još nisu objesili oko vrata, poručio je reporter Nove TV Saša Lugonjić našim sjajnim veslačima. 

"Joj kako je lijepo čuti 'olimpijski pobjednici'. Nevjerojatan je osjećaj. Četiri godine, od Londona 2012., razmišljamo i pričamo o tome kako bi bilo da prođemo kroz cilj kao zlatni. Kada se dogodilo, to je takav osjećaj koji još nisam osjetio", rekao je Valent Sinković.

"Nismo vjerovali da ćemo ih dobiti kada su nas prešli na 1500 metara. Krenuli su k'o ludi, a mi smo bili mrtvi. Smogli smo snage, oni su pukli i jednostavno smo ih prešli na kraju. Osjećaj biti olimpijski pobjednik, ovo je nešto specijalno", rekao je brat Martin.

Sami kraj intervjua braće Sinković, za Večernje vijesti Nove TV, nakratko su prekinuli njemački veslači. Članovi četverca na pariće, koji su se danas također okitili zlatnom medaljom, izgrlili su se sa Sinkovićima i čestitali im na prvom zlatu. Zanimljivo, upravo su Nijemci prije četiri godine u Londonu pobijedili braću Sinković, Damira Martina i Davida Šaina u velikom finalu.

Intervju u cijelosti i simpatični upad Nijemaca pogledajte u našem video prilogu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider