Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Ovo neće tako brzo proći'

Košarkaši utučeni, Šarić bez dlake na jeziku: 'Igrao sam kao pi...!'

Hrvatski košarkaši teško su se mirili s porazom od Srbije u četvrtfinalu olimpijskog turnira.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poprilično lošu utakmicu protiv Srbije je odigrao Dario Šarić. Za gotovo 30 minuta provedenih na parketu u četvrtfinalu olimpijskog turnira u Riju Šarić je ubacio sedam poena, imao četiri skoka, ali i tri izgubljene lopte te samo jedno pogođeno od četiri slobodna bacanja.

"Ne znam što reći, opet smo izgubili, a ja sam igrao kao zadnja p.... Nisam dobro ušao u utakmicu, a poslije sam, kada sam vidio da me ofenzivno ne ide, pokušao suigračima pomoći makar u obrani. Iznenađen sam, mislim da cijeli turnir nisam odigrao ni blizu onome što mogu", kazao je Šarić.

Ukić: Pitajte izbornika zašto smo igrali bez playa

Kapetan naše reprezentacije Roko Leni Ukić nakon što je pri kraju druge četvrtine dobio treći faul veći dio drugog poluvremena ostao je na klupi.

"Odlučila je treća četvrtina u kojoj smo se brzo raspali i to bez razloga. Njihov Bogdanović se razigrao i utakmica nam je izmakla iz ruku, mada smo se vratili na kraju, kada opet nisu ušle ključne trice. Ja sam imao tri faula na poluvremenu, pitajte izbornika zašto smo igrali bez playa. Ovaj poraz neće tako brzo proći", kazao je izjavio je Ukić.

Bogdanović: Razbili su nas presingom

Poput njega, i najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ključnom smatra treću četvrtinu.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali onako kako smo željeli, a nakon odmora kao da je izašla neka druga momčad iz svlačionice. Ta treća četvrtina nas je ubila i presudila, oni su nas odjednom razbili presingom i protunapadima. Nije bila stvar nikakvog umora. Ne zamjeram nikome ništa, ni ja nisam bio dobar. Više bih volio da nisam postigao ni koša na cijelom turniru, a da smo se plasirali u polufinale. S Australijom bi imali šanse za veliko finale", rekao je Bogdanović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider