Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
i odmah asistencija

Šarić ponovno 'razvalio' internet: Nova blokada u stilu LeBrona Jamesa!

Dario Šarić još je jednom zapalio internet u utakmici protiv Brazila...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaš Dario Šarić pokazao je i dokazao na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru da je sazrio kao igrač i da je spreman za NBA ligu. Uz Bojana Bogdanovića Šarić je postao nositelj igre ove sjajne reprezentacije koja je u prva tri nastupa upisala dvije velike pobjede - protiv Španjolske i Brazila.

Šarić je bio zapažen u svim statističkim rubrikama, a posebno impresionira njegova energija u obrani. U utakmici 1. kola protiv Španjolske Šarić se prometnuo u glavnog junaka u završnici, a njegova blokada na Pauu Gasolu obišla je svijet.

Sličnu stvar, samo ne u samoj završnici, ponovio je i u četvrtak u susretu protiv Brazila. Igrao se početak posljednje dionice, a Šarić je, u stilu LeBrona Jamesa, blokirao pokušaj brazilske kontre i sekundu kasnije jednom rukom bacio dalekometnu loptu te asistirao Bogdanoviću za polaganje na drugoj strani. Asistencija kao iz NBA lige.

Već jako dugo godina nismo vidjeli ovako borbenu i lepršavu hrvatsku košarkašku vrstu zbog koje ćemo se buditi i usred noći kako bi ju pratili i navijali. Veselimo se još dvjema utakmicama u skupini, a potom i četvrtfinalu. Dečki su sjajni i zaslužuju našu podršku!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider