Naslovnica
SPORTOVI
Naslovnica
Pokrovitelj LIDL

Novi izazov Auto gola: Tko dobro poznaje aktualne i bivše reprezentativce, a tko još treba učiti?

Dok traje nogometna groznica, navijači koji su se okušali u novom izazovu Auto gola pokazali su svoje znanje o reprezentativcima.

Nogometna euforija u punom je jeku, a Matej Sunara među hrvatskim navijačima pozvao je one željne zabave i nagrada da se priključe novom izazovu ekipe Auto gola. Tko je bio najuspješniji u ovom izazovu pogledajte u videu.

Ekipa Auto gola postavila pred naše navijače novi Lidlov izazov, nagradne pitalice o nogometu i nogometašima. U ovom izazovu tražili su poveznicu između Njemačke i naših reprezentativaca, bivših i sadašnjih.

Recimo, prema određenim destinacijama trebali su pogoditi o kojem se killeru radi (Ivan Klasnić). Matej Sunara provjerio je zatim koliko naši navijači znaju o Jošku Gvardioli, Josipu Stanišiću, Robertu Kovaču i drugima. Moramo priznati da su pokazali zavidno znanje, a Sunara je njihove odgovore i dobru volju nagradio s Lidlovim hrskavim grickalicama, voćnim sokovima i paketima Perlenbacher Pilsa uz koje je svako navijanje još slađe!

Pratite i dalje izazove našeg Auto gola za navijače u Njemačkoj, a sve što vam treba za navijanje kod kuće nabavite u vašem obližnjem Lidlu.

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Lidl po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider