Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fale dvojica

Zvijezde Reala slave: Perez finišira senzacionalni transfer!

Dok se igrači Reala opuštaju nakon visokih pobjeda pod vodstvom Zinedine Zidanea, Florentino Perez pokušava utanačiti transfer Roberta Lewandowskog.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Smjenom Rafaela Beniteza i dolaskom na klupu Real Madrida Zinedine Zidanea u mnogome se popravila atmosfera u „kraljevskoj svlačionici“. Čini se da su nogometaši Reala prodisali punim plućima. Ne kriju da se osjećaju bolje u društvu Zidanea.

Man. United uskoro ruši Real i Barcu: Ovo će mnoge užasnuti!

Nakon dvije uvjerljiva pobjede na startu Zidaneova mandata, Cristiano Ronaldo otvoreno je rekao da im je Zidane bolje „legao“ od Beniteza.

"Ne pitajte me zašto, ali igrači osjećaju veću empatiju prema Zizou. Takav je nogomet“, kazao je među ostalim Ronaldo, koji prema najnovijim informacijama nije više transferni rekorder.

Čini se da je u momčadi bolja atmosfera nego prije, barem za sada. Nakon visokih pobjeda i dobre igre protiv Deportiva i Sportinga, nogometaši Reala odlučili su se malo opustiti na zajedničkoj večeri.
Nakon dugog vremena zajedno je izašla gotovo kompletna momčad Reala.

Okupili su se u neimenovanom restoranu u Madridu, a Sergio Ramos objavio je skupnu fotografiju na društvenoj mreži.

“Cena de equipo. ¡¡Vamoos!!“ napisao je Ramos.

Ipak nije moglo proći bez kontroverze. Na fotografiji nedostaju Karim Benzema i Raphaël Varane. Ne zna se zašto francuski reprezentativci nisu nazočili okupljanju, ali neki već spekuliraju kako postoje neke razmirice.

Uočljivo je da ne večeri nije bio ni Zidanea, a niti bilo koga od čelnika kluba. Čini se da Florentino Perez u ovom trenutku ima prečeg posla. Predsjednik Reala navodno pokušava utanačiti transfer Roberta Lewandowskog. Indikativno je mišljenje koje je iznio Franz Beckenbauer u svojoj novoj kolumni za njemačke medije.

„Lewina budućnost je u Realu. Bit će vruće u finišu zimskog prijelaznog roka“, napisao je počasni predsjednik i legenda Bayerna.
Perez ima još deset dana.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider