Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ismijali legendu

Pogledajte ludnicu na klupi Reala: Modrić ostao bez hlača i morao bježati

Zvijezde Reala neslanim šalama podbadale Tonyja Adamsa, englesku legendu i trenera Granade...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid u prošlom je kolu Primere u praktički rezervnoj postavi slavio na gostovanju u Granadi s visokih 4:0 i tako se još za korak primakao tituli prvaka Španjolske koju čeka od 2012. Sve je bilo gotovo već nakon nešto više od pola sata igre, James Rodriguez i Alvaro Morata zabili su svaki po dva gola i riješili pitanje pobjednika.

Kako je utakmica zaključena u ranoj fazi, igrači Reala mogli su se malo opustiti i uživati u ugodnom proljetnom andaluzijskom vremenu. Relaksirana atmosfera vladala je i na klupi Reala, gdje su se najbolje zabavljali Isco, Luka Modrić, Toni Kroos i Karim Benzema.

Kamere španjolske televizije uhvatile su Isca kada se nesalno našalio na račun trenera Granade, proslavljenog engleskog reprezentativca Tonyja Adamasa, koji je u jednom trenutku skinuo sako ispod kojeg je imao prsluk.

„Konobar! Može Coca Cola“, zagalamio je Isco i izazvao salve smijeha na klupi Reala.

Isco je sjedio između Modrića i Kroosa, koji su pucali od smijeha, dok je Karim Benzema držao ruku na ustima ne vjerujući što je čuo.
Benzema i Chendo, bivši Realov as koji već desetak godina obnaša ulogu delegata Kraljevskog kluba, nastavili su šegu dobacujući da Adamas, onako zalizan i s dioptrijskim naočalama ipak više sliči krupijeu. Mariano je gledao u Adamsa i pokretioma imitirao slavnog Engleza i nasmijavao Marcela.

Ne zna se kako je Adams prihvatio zezanciju pa i ruganje igrača Reala, ali možda mu Iscova šala nije dobro sjela, jer se njegova aluzija može proširiti i na Adamovsove probleme s alkoholom u ne tako davnoj prošlosti. Kada od bivšeg alkoholičara tako šeretski „naručite“ Coca Colu, pitanje je kako će on to shvatiti?

Isco i ostali igrači Reala imali su dosta sreće. Da Adams razumije španjolski, tko zna što bi bilo, jer slavni Englez pripada generaciji nogometaša i žestokih momaka koji imaju više barski tučnjava nego neki današnji igrači utakmica u nogama.

Modrić se tijekom cijele utakmice dobro zabavljao i na kraju je ostao bez donjeg dijela trenerke i dresa. Navijači koji su se natiskali iza klupe razgrabili su njegove rekvizite pa je u pratnji pomoćnog trenera morao doslovce sprintati u svlačionicu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider