Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
8 lakih komada

Žuto prokletstvo: Barca je zaradila milijune, ali joj ne donose sreću

Barcelona je u Vigu primila četiri gola treći put od početka nove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„To je poraz koji jako boli, ali Celta je odigrala veliku partiju i treba joj čestiti“, izjavio je Andres Iniesta nakon havarije katalonskog ponosa u Galiciji.

Čudo iz Viga: Enrique odapeo otrovnu strelicu prema predsjedniku Barce 

Barcelona je u Vigu primila četiri gola treći put od početka nove sezone. Prva četiri zabila joj je Sevilla u UEFA Superkupu, no Barca je pobijedila u Tbilisiju 5:4. Druga četiri Barca je dobila u prvoj utakmici španjolskog Superkupa na San Mamesu, gdje je Athletic slavio sa 4:0.

Što je zajedničko utakmicama u Bilbau i Vigu? Barcelona je u obje utakmice igrala u rezervnim žutim dresovima i izgubila, a na golu je bio Ter Stegen.

Prošle sezone Barcelona je gostovanja u Ligi prvaka otvorila porazom u Parizu, a igrala je također u žutim dresovima, inače najprodavanijim gostujućim dresovima Barce u povijesti, no završila je sezonu trijumfom u Berlinu i osvajanjem trostruke krune. I pretprošle sezone Barcelona je loše započela na gostovanjima. Pod vodstvom Gerarda Martina upisala je tri remija i dva poraza u pet utakmica.

Igrači Barcelone u Vigu su se sjetili svojeg suigrača Rafinhe koji se teže ozlijedio na gostovanju u Ligi prvaka u Rimu. Uoči utakmice izašli su na travnjak u žutim majicama s porukom podrške: “Muita força Rafinha!”
Lijepa gesta koja je odmah preplavila društvene mreže, no na travnjaku su igrače Celte zasjenili zvijezde Barcelone.

Žuti dresovi donijeli su veliku financijsku korist Barceloni, ali čini se da joj na travnjaku baš i ne donose sreću.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider