Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velika stvar za klub

Zrinjski zahvalio Duvnjaku, Karačiću i Mariću: 'Ne možemo vjerovati, hvala im na lijepoj gesti'

Nogometaši Zrinjskog gledali su prvo poluvrijeme, potom otišli na trening, a po povratku s treninga saznali su da je Hrvatska osvojila broncu te da su Marić i Duvnjak slavili sa šalom njihovog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mostarci su na pripremama u Novigradu, a prekosutra će odigrati prvu utakmicu na Istria Winter Cupu, pripremnom turniru na kojem brane naslov. U pauzi od treninga pratili su utakmice hrvatske rukometne reprezentacije. Ni trener Zrinjskog Vinko Marinović nije mogao ostati ravnodušan nakon što je vidio što su učinili Duvnjak i Marić.

"Lijepa gesta naših rukometaša Domagoja Duvnjaka, Marina Marića i Igora Karačića. Gledali smo prvo poluvrijeme utakmice i potom otišli na trening, ali bili smo oduševljeni kad smo čuli da je Duvnjak sa šalom našeg kluba proslavio medalju na Europskom prvenstvu," rekao je predstavnik HNK Zrinjskog Damir Kljajo. Velika stvar za naš klub, veliko im hvala. Drago mi je što vole Zrinjski, tko zna možda i naši nogometaši sutra na Istria Winter Cupu istrče s hrvatskim šalovima," rekao je Vinko Marinović.

Nogometaši Zrinjskog ovaj tjedan provode u Istri na pripremama, ali voljeli bi ugostiti Marića, Karačića i Duvnjaka te naravno i ostale rukometaše, kad se vrate u Mostar.

"U ime kluba, svih igrača i stručnog stožera željeli bismo se zahvalit cijeloj hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na ukazanoj časti, a posebno našim Mostarcima Karačiću i Mariću. Na utakmici je bilo mnogo navijača iz Mostara, uostalom rodbina i prijatelji naših Marina Marića i Igora Karačića. Znam da taj šal Zrinjskog nije bio jedini na tribinama u Poljskoj," dodao je Damir Kljajo.

Mostarci prate reprezentaciju i nogometnu i rukometnu, na svim natjecanjima, a Marić i Karačić često dođu na utakmicu. Kad god su u Mostaru, posjete klub te su mnogo napravili za promociju grada Mostara i kluba."

"Drago nam je zbog njihovog uspjeha i nadam se da će ovako nastaviti. Koliko znam planiramo doček za Marića i Karačića u Mostaru,a nadam se da će doći što više navijača,“ zaključio je Damir Kljajo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider