Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'ne mogu više tako'

Mamić vrlo samokritičan nakon pobjede, Bagarić o nedosuđenom jedanaestercu

Trener Dinama Zoran Mamić bio je vrlo samokritičan nakon minimalne pobjede protiv Splita...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo je pobjedom protiv Splita zaključio 24. kolo Prve HNL i ponovno se odvojio na vrhu prvenstvene ljestvice od Rijeke. Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon utakmice i pobjede protiv Splita.

"Trenutak inspiracije Marka Pjace je riješio danas utakmicu i to je razlika između Dinama i ostatka lige i čestitam im na pobjedi", rekao je nakon utakmice trener Splita Goran Sablić.

Na Sablića se nadovezao trener Modrih:

"Hvala na čestitkama i svaka čast Splitu na tvrdoj utakmici. Ostvarili smo tešku i važnu pobjedu, a Split je bio čvrst, stabilan i kompaktan kakav smo i mislili da će biti. Stvarali smo pritisak, imali par prilika koje nismo iskoristili, a u nastavku nismo bili tako organizirani i radili su nam dosta problema", rekao je Mamić na početku pa bio strog i prema sebi.

"Mislim da sam i ja danas pogriješio u nekim idejama, a svaka škola je dobra; posebno kada se svejedno dobije utakmica. Koje pogreške? U nekim trenucima pokušavam dati svima minutažu pa nedostaje uigranosti i jednostavno to više ne mogu tako raditi", zaključio je Mamić.

Mnogi su mišljenja da je sudac oštetio Split jer nije svirao jedanaesterac u drugom dijelu. Dražen Bagarić, napadač koji je imao bliski susret s vratarom Dinama, ne vidi ništa sporno.

* Je li sudac trebao svirati jedanaesterac?

"Više nije nego je“.

Dinamo vodi na prvenstvenoj ljestvici ispred Rijeke (49) i Hajduka (42), dok je Split ostao četvrti s 36 bodova.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider