Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima li to smisla?

Netrpeljivost i sebičnost: Evo kako su glasovali Messi i Ronaldo

Ništa novo, reklo bi se prema odabiru Argentinca i Portugalca u izboru za Zlatnu loptu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao kapetani Argentine i Portugala, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo sudjelovali su u izboru za najboljeg nogometaša svijeta.

Njih dvojica su, skupa s Neymarom, ušli u najuži krug kandidata nakon što su pristigli glasovi svih izbornika i kapetana reprezentacija pod okriljem FIFA-e.

I ove godine povijest se ponovila - Messi smatra da Ronaldo nije među trojicom najboljih na svijetu, a Ronaldo to isto misli za Messija.

Da stvar bude luđa, obojica su među tri najbolja uvrstili svoje suigrače. Messi je glasovao za Luisa Suareza, Neymara i Andresa Iniestu, a Ronaldo za Karima Benzemu, Jamesa Rodrigueza i Garetha Balea.

Rivalstvo između Lionela Messija i Cristiana Ronalda nogometu je dalo potpuno novu dimenziju i dovelo do rušenja na stotina rekorda koji će još dugo ostati neoboreni.

Nebrojeno puta čuli smo kako su tu netrpeljivost između njih dvojice posijali i stvorili mediji, ali iz godine u godinu Messi i Ronaldo demantiraju takve 'insajdere'. Ako nigdje drugo, onda na dodjeli Zlatne lopte gdje prilikom glasovanja zorno demonstriraju koliko ne podnose jedan drugoga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider