Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

Zlatko Kranjčar: 'Imali smo sjajnog Šempera, ovo je stimulans za Salzburg'

Dinamo je pobijedio Split 1:0 u 6. kolu Prve HNL...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Zlatko Kranjčar prokomentirao je na konferenciji za medije pobjedu protiv Splita:

„Znali smo da će biti teško i da će Split igrati zatvoreno. Kad je Split krenuo prema naprijed pokazali su svoju vrijednost. Došli bi do boljeg rezultata da su ranije tako krenuli. Ipak, mi smo imali veći posjed lopte i dominirali smo“, izjavio je Kranjčar, a prenosi službena web stranica Dinama.

„Odmorili smo određene igrače, ali vidjeli smo jako dobre igrače na terenu“, rekao je Kranjčar o momčadi koja je igrala protiv Splita pa nastavio:
„Imali smo sjajnog Šempera, ponovno su tu bili Antolić s kvalitetnim pristupom igri i kreativni Ćorić. Machado je pokazao što sve može i da je u dobrom stanju nakon ozljede koljena. Roga nismo odmorili jer nam je bio potreban u ovoj utakmici, a ima dosta do uzvrata da se on može osvježiti. Zadovoljan sam njegovim učinkom. Pozitivno gledam na ovu utakmicu i mislim da je ovo stimulans za Salzburg.“

Spomenimo i to da je uoči početka utakmice na zagrijavanju problem s tetivom osjetio Schildenfeld na čijem je mjestu od prve minute igrao mladi Soldo, a tijekom utakmice ozlijedio se i Matel o čijem će se stanju znati više naknadno.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider