Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preokret na Maksimiru

VIDEO Kranjčar otkrio tko ostaje u Dinamu: Dolaze dva pojačanja, jedno ime smo saznali

U razgovoru za Dnevnik Nove TV trener Dinama Zlatko Kranjčar najavio je nastup u Ligi prvaka i buduće poteze maksimirskog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S kakvom momčadi će Dinamo dočekati natjecanje u skupini Lige prvaka? Sami ste najavili da Marko Rog odlazi...

KOMENTAR IVICE MEDE Dinamo daleko ispred Hajduka, Partizana i Zvezde, ali ovo mora pod hitno promijeniti

„Jesam, ja sam rekao da su se klubovi dogovorili, ali novi klub i Rog još se nisu dogovorili. Znači, tu postoji još jedna mala šansa da Rog možda i ostane. Bili bi sretni da ostane, ali ako ode, želimo mu da napravi internacionalnu karijeru. Bitno je da Ćorić ostaje, Soudani također ostaje, a mi smo spremni, onako kako sam razgovarao s upravom kluba, da dovedemo još dva igrača u ovih zadnjih sedam dana prijelaznog roka, da bismo, normalno, ojačali momčad. Želimo jednog igrača u napadu i jednog u obrani, jer imamo problema s Leškovićem koji je ozlijeđen i pitanje je kada će se oporaviti.“

Dakle, Soudani ostaje, iako se spekuliralo da odlazi...
„Njemu ističe ugovor za godinu dana, sigurno ostaje do zime, tako da ne trebamo brinuti. Soudani je jedan od naših vitalnih igrača, pokazao je to i ovog ljeta, koliko je bitan, koliko odlučuje utakmice. Zato mi je jako drago da je odlučio da do zime sigurno neće promijeniti klub.“

Kranjčar je objasnio zašto inzistira na pojačanjima.
„Iako sam zadovoljan izgledom momčadi, dva pojačanja neće nam biti na odmet, proširit ćemo kadar i koristiti ih i za domaće prvenstvo, gdje ćemo također imati veliku konkurenciju, prije svega od strane Rijeke, s kojom ćemo voditi veliku bitku i tu moramo biti pripravni, a u isto vrijeme moramo razmišljati o Europi i prezimljavanju u europskim kupovima. Klub je prihvatio moje razmišljanje i nadam se da ćemo do kraja prijelaznog roka dobiti ono što želimo“, kazao je Kranjčar u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

Neslužbeno saznajemo da Dinamo namjerava dovesti Ganca Patricka Twumasija, 22-godišnjeg krilnog napadača kazahstanske Astane. Pregovori su u tijeku i vidjet ćemo hoće li se ostvariti ovaj transfer.

Može li Dinamo pokraj Juventusa, Seville i Lyona izboriti 'proljeće u Europi'?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider