Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'atraktivna i dobra'

Kranjčar komentirao Dinamovu skupinu: 'Došao sam po proljeće u Europi'

Trener Dinama Zlatko Kranjčar zadovoljan je ždrijebom skupina Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener hrvatskog nogometnog prvaka zagrebačkog Dinama Zlatko Kranjčar ocijenio je kako je skupina H Lige prvaka u kojoj će suparnici "plavih" biti Juventus, Sevilla i Lyon "atraktivna i dobra", te kako njegova momčad ima izgleda izboriti proljeće u Europi.

"Mislim da je ždrijeb jako atraktivan i dobar. Imamo protivnike s kojima bismo mogli dobro odigrati i napraviti dobar rezultat. Sigurno da ćemo se dobro pripremiti i kroz utakmice skupine tražiti određene rezultate za proljeće. Ono što sam nagovijestio kada sam došao prije dva mjeseca u klub je to da želim da Dinamo dočeka proljeće u Europi. Mislim da nam ova grupa daje nadu", rekao je Kranjčar i dodao:

"Svi su dobri, ali i mi smo dobri. Nadam se da ćemo se pojačati do kraja prijelaznog roka i da ćemo biti ravnopravni konkurentima u skupini. Sevilla je trostruki pobjednik Europa lige, imamo u grupi jaki Juventus i Lyon. Mislim da imamo dobru grupu i da se možemo nositi sa sva tri kluba. Nije to prepotentno, nego realno i objektivno. Bit ćemo još bolji, podignut ćemo formu i uz dolazak još par kvalitetnih igrača imamo pravo računati na proljeće. To je moja vizija".

Liga prvaka kreće utakmicama 1. kola koje su na rasporedu 13. i 14. rujna, a posljednje 6. kolo je 6. i 7. prosinca. Plasman u osminu finala izborit će dva najbolja kluba iz svake skupine, trećeplasirani sele u Europsku ligu, dok za osvajače četvrtog mjesta završava europska priča.

Naslov prvaka Europe brani Real Madrid, a ove sezone finale će se igrati 3. lipnja u Cardiffu.

Može li Dinamo pokraj Juventusa, Seville i Lyona izboriti 'proljeće u Europi'?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider