Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Jedna stvar je sigurna"

Zlatan se oglasio nakon ozljede: Porukom obradovao nogometni svijet

Zlatan Ibrahimović se oglasio nakon teške ozljede, a njegovi planovi razveselili su sve njegove obožavatelje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Teška ozljeda Zlatana Ibrahimovića na utakmici protiv Anderlechta šokirala je Manchester United, ali i cijeli nogometni svijet. Nakon nezgodnog doskoka stradali su ligamenti koljena; Jose Mourinho je rekao da nije optimističan, a prema prvim prognozama Ibrahimović bi izvan terena trebao biti barem sedam mjeseci.

Mnogi su se tada zabrinuli da je karijera 35-godišnjeg napadača gotova, ali Ibrahimović je na Instagramu svima dao do znanja da planira povratak. Odlična vijest za brojne obožavatelje igrača koji je već za igračke karijere postao legenda.

''Kao prvo, hvala svima za ljubav i podršku. Nije novost da sam se ozlijedio i da ću neko vrijeme biti izvan terena. Proći ću kroz ovo kao i kroz sve drugo i vratiti se još jači. Dosad sam igrao jednom nogom, pa ovo ne bi trebao biti problem. Jedna stvar je sigurna, ja odlučujem kad je gotovo i ništa drugo. Odustajanje nije opcija. Vidimo se uskoro'', napisao je Zlatan.

Ibrahimović je ove sezone prvi strijelac Uniteda s 28 golova u svim natjecanjima. Njegova je budućnost još nejasna; na kraju sezone mu istječe ugovor, a još nema naznaka hoće li ga United zadržati ili će potražiti sreću u nekim toplijim krajevima. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider