Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko je kriv?

Ovo se Ibri nije dogodilo punih 10 godina: Je li to kraj?

Zlatan Ibrahimović nije ni sanjao da će njegova prilagodba na život u Manchesteru biti ovako teška...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Deset godina prošlo je otkako Zlatan Ibrahimović pamti ovakvu sušu golova! Švedski napadač Manchester Uniteda po prvi put nakon 2006. godine i uvodnih utakmica sezone u dresu Intera nije postigao pogodak punih mjesec i pol dana. Ibra je 10. rujna zabio Manchester Cityju u domaćem porazu, a to mu je ujedno i posljednji gol koji je zabio ove sezone.

Sjetimo se, Ibra je u prva četiri kola ove sezone zabio isto toliko pogodaka i činilo se da su nagađanja o njegovom teškom snalaženju u Premierligi samo gluposti. Čak 498 minuta Šveđanin nije zabio gol u dresu Uniteda, a uputio je 23 udarca prema vratima.

Mourinho je imao aktivno ljeto u kojem je napravio najskuplji transfer svih vremena kada je doveo Paula Pogbu iz Juventusa. Doveo je još nekolicinu drugih igrača u United samo kako bi od njega već u svojoj prvoj sezoni načinio kandidata za naslov. Međutim trenutno United, Mourinho i Ibra proživljavaju jako teške trenutke na Old Traffordu.

Posljednji udarac stigao je u nedjelju poslijepodne kada su 'crveni vragovi' poraženi kod Chelseaja s visokih 4:0! Bio je to prvi Mourinhov povratak na Stamford Bridge, stadion kluba s kojim je tri puta osvajao naslov prvaka Engleske.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider