Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedan igrač otpisan?

VIDEO Veličanstveni doček za Zidanea: Tisuće navijača pohrlilo na prvi trening

Zinedine Zidane odradio je prvi trening kao novi strateg Real Madrida...

Legendarni francuski nogometaš Zinedine Zidane odradio je prvi trening kao novi strateg Real Madrida. Na trening igralištu Alfredo Di Stefano oko 6000 ljudi došlo je pogledati prvi trening Reala i pozdraviti novog šefa momčadi - Zidanea.

Kada je bivši igrač 'kraljeva' ušetao na igralište tribinama se prolomio gromoglasni pljesak i salva ovacija na što je Zidane odgovorio pozdravom. Nakon toga je pratio zagrijavanje svojih igrača, a potom i aktivno sudjelovao u treningu.

Od igrača prve momčadi jedino nije bilo Garetha Balea, koji ponovno ima manjih problema s ozljedom, no spominje se i njegov potencijalni odlazak iz Madrida. Prvi kandidat za njegovo dovođenje, kako tvrde britanski tabloidi, je Manchester United, koji je jutros navodno ponudio 75 milijuna funti.

Na treningu su bili i hrvatski reprezentativci, Luka Modrić te Mateo Kovačić, koji su vrijedno odrađivali sve zadatke koje im je novi trener zadao.

Podsjetimo, Zidane je u ponedjeljak predstavljen kao novi trener Real Madrida, nakon što je otkaz poslije svega sedam mjeseci rada dobio Rafa Benitez. Za Francuza je ovo prvi samostalni posao na najvišoj nogometnoj razini, a dosada je radio kao trener B momčadi Reala. Spomenimo i da je prije dvije sezone radio kao pomoćnik Carla Ancelottija kada je 'kraljevski klub' osvojio 10. naslov europskog prvaka.

Debi na klupi imat će predstojeće subote, kada na Santiago Bernabeu dolazi sedmoplasirani sastav s prvenstvene ljestvice Deportivo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider