Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S njim ili bez njega...

Zidane otkrio kako mu je kad na terenu nema Luke Modrića

Real Madrid ostao je u utrci za prvaka Španjolske koja bi se mogla voditi do zadnje minute prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je nakon pobjede od 1-0 na gostovanju kod Real Sociedada kako mu nije lako bez obzira bio ili ne Luka Modrić u igri, no da će nakon trijumfa u San Sebastianu mirnije moći pripremiti uzvratnu utakmicu Lige prvaka protiv Manchester Cityja koja se igra u srijedu.

"Puno patim, s Lukom ili bez njega na terenu. To je normalno za trenera. Ostvarili smo važnu pobjedu zahvaljujući naporu svih igrača, a sada na najbolji način možemo pripremiti utakmicu protiv Manchester Citija", izjavio je Zidane upitan na konferenciji za medije da li mu je lakše kada je Modrić na terenu.

Hrvatski reprezentativac je odigrao 85. minuta nakon čega ga je zamijenio Mateo Kovačić, drugi hrvatski vezni igrač u madridskoj momčadi.

"Puno mi znači što svi ispunjavaju ono što tražim od njih. Imati 20 ili 21 igrača je fundamentalno za jednog trenera. Igramo svaka tri dana i teško je održavati jednaku razinu", izjavio je Zidane.

Sedmoplasirana momčad engleskog prvenstva Liverpool mogla bi ponuditi 30 milijuna eura za hrvatskog nogometaša Matea Kovačića (21), piše španjolski internetski portal Defensa Central, nastavljajući nagađanja kako bi zbog male minutaže u Real Madridu hrvatski vezni igrač na ljeto mogao promijeniti klub.

"Posljednji na listi zainteresiranih je Liverpool Jürgena Kloppa. Njemačkom treneru se jako sviđa te ga želi u novom projektu na Anfieldu", piše španjolski portal, ne navodeći izvor informacije. Dosad se u talijanskim i španjolskim medijima spominjao interes Milana, Seville i Tottenhama gdje bi Kovačić otišao na posudbu.

Zidane dva kola prije kraja prvenstva ističe da računa na sve igrače koje ima. "Svi igraju i svi ispunjavaju svoje zadaće. To je dobra stvar kad je riječ o ovoj ekipi", istaknuo je.

Kovačić je u posljednjih 11 utakmica skupio 150 minuta.

U srijedu Real Madrid na svom stadionu igra uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja nakon što je utakmica u Engleskoj završila 0-0.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider