Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
barem privremeno

Real na vrhu Primere: Bez Ronalda i Benzeme 'kraljevi' prošli pakao Anoete

Unatoč neigranju Karima Benzeme i Cristiana Ronalda Real je prošao teško gostovanje kod Sociedada...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Reala iz Madrida privremeno su zasjeli na vrh ljestvice španjolskog prvenstva zahvaljujući minimalnoj 1-0 (0-0) pobjedi na gostovanju kod Real Sociedada u San Sebastianu u susretu 36. kola.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Gareth Bale preciznim udarcem glavom u 80. minuti susreta, a inicijator akcije iz koje je postignut gol bio je Luka Modrić. Hrvatski veznjak je igrao do 85. minute kada ga je zamijenio drugi Hrvat u Realu Mateo Kovačić.

Real je cijelu utakmicu bio dominantan, ali bez dvojca koji je postigao 54 pogotka ove sezone, Karima Benzeme i Cristiana Ronalda, napadi su bili prilično jalovi. Obojica su trenutno izvan stoja zbog ozljeda, a pogotovo brine Cristiano Ronaldo koji je u utrci s vremenom da bude spreman za uzvratni susret polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Bale je mogao zabiti još pokoji pogodak, ali njegove udarce fantastično je skidao argentinski vratar Rulli.

Real je sada na vrhu ljestvice sa 84 boda, dva više uz utakmicu više od Barcelone i Atletica. Atletico će od 18:15 na svom Vicente Calderonu ugostiti Rayo Vallecano, dok Barcelona od 20.30 gostuje kod Betisa.

Real Sociedad je ostao 12. sa 42 boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider