Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
simeone 'flegma'

Zidane izvjesio bijelu zastavu: 'Osjećaj je sj...'

Nakon neočekivanog domaćeg poraza u madridskom derbiju, Zinedine Zidane objavio je kako odustaje od utrke za naslov prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Strateg Real Madrida Zinedine Zidane pojavio se vidno razočaran pred novinarima nakon domaćeg poraza u gradskom derbiju protiv Atletica. Strateg Reala je krivicu za poraz prebacio na sebe, te je objavio kako je za Real prvenstvo završena priča.

"Nisam zadovoljan utakmicom. Nisam zadovoljan i ne mogu biti zadovoljan sa svime što se dogodilo. No moramo misliti na iduću utakmicu. Prije nego što krenete s pitanjima moram reći da je prvenstvo za nas gotovo. Poraz kod kuće od Atletica je presnažan udarac", rekao je Zidane.

"Što je pošlo po zlu? Ja preuzimam svu krivicu. Igrači su igrali, ali odgovornost je moja. Ja moram pronaći način da se ovakve stvari više ne ponove. Ovo je prvi domaći poraz za mene i definitivno ga nisam očekivao. Nismo realizirali naše prilike i to nas je koštalo. Nedostajalo nam je pomalo svega", rekao je francuski strateg Real Madrida pa poručio navijačima.

"Imamo još Ligu prvaka i prvenstvene utakmice u kojima se moramo uigravati. Nije lako izgubiti derbi kod kuće. Osjećaj je sj...., oprostite na izrazu, ali moramo ostati profesionalci i misliti na iduću utakmicu. No mi nikada nećemo odustati od našeg puta i pronaći ćemo riješenje. Trenutno najbolji lijek je pobijediti u idućoj utakmici", zaključio je Zidane.

Trener Atletico Madrida Diego Simeone nije bio previše impresioniran trećom uzastopnom pobjedom na Santiago Bernabeu u utakmicama Primere.

"Mi to prihvaćamo kao normalnu stvar. Nogomet je predivna stvar i svi moji igrači žive za ovakve utakmice. Nakon uvodnih 20 minuta u kojima nismo bili dobri odigrali smo jako dobro. Torres i Griezmann su bili briljantni", rekao je Simeone, pa komentirao kakav takav ostanak u borbi za naslov prvaka.

"Barcelona je ovom trenutku jako dobra. Naš je cilj završiti među prve tri momčadi i pokušat ćemo na kraju zauzeti što višu poziciju".

Nakon nepotpunog 26. kola Barcelona je, uz utakmicu manje, vodeća na prvenstvenoj ljestvici s pet bodova više od Atletica. Barca u nedjelju dočekuje petoplasiranu Sevillu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider