Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I dalje vodi, ali...

Žestoki okršaj, tri crvena kartona: Prvi poraz Tudorova Galatasarayja

U strašno nervoznoj utakmici domaćini su osvojili sva tri boda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U derbiju 10. kola turskog nogometnog prvenstva Galatasaray, na čijoj klupi sjedi hrvatski stručnjak Igor Tudor, je na gostovanju izgubio od Trabzonspora s 1:2 upisavši prvi poraz sezone.

Bila je to iznimno nervozna utakmica s mnogo prekršaja, čak tri crvena i sedam žutih kartona.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, ali smo vidjeli dva isključenja. U 45. minuti teren su morali napustiti domaći veznjak Olcay Sahan i gostujući veznjak Sofiane Feghouli. Sahan je isključen zbog oštrog prekršaja, dok je Feghouli završio na hlađenju jer je udario Sahana.

U nastavku susreta domaćin je poveo u 49. minuti golom Damea N'Doyea, a korak bliže pobjedi Trabzonspor je stigao u 69. minuti kada je Yusuf Yazici zabio za 2:0. Domaći napadač je pucao sa 20-tak metara, lopta je putem pogodila Jasona Denayera i promijenila smjer, zavaravši tako Musleru.

Tračak nade gostima je donio Garry Rodrigues smanjivši rezultat u 86. minuti, no u preostalom vremenu Tudorova momčad nije uspjela izjednačiti, ali je uspjela zaraditi još jedan crveni karton. U 90. minuti je zbog drugog žutog kartona isključen Papa Alioune N'Diaye.

Bila je to treća uzastopna pobjeda Trabzonspora u međusobnim susretima s Galatom.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider