Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Očekivano?

Žestoka kazna Hajduku zbog divljanja navijača u Dugopolju!

Zbog divljanja navijača na utakmici Hajduk – Rijeka splitski je klub kažnjen s čak dvije utakmice pred praznim tribinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još je jedan Jadranski derbi protekao u vrućoj atmosferi. Divljaci među navijačima Hajduka i Rijeke potrgali su oko 150 stolica na stadionu u Dugopolju na kojem je Hajduk morao igrati zbog stavljanja novog travnjaka na Poljudu.

Posebno su u divljanju prednjačili domaći huligani, ali treba naglasiti kako su i gostujući sudjelovali u rušilačkom pohodu te potrgali svoju porciju od oko 30 stolica. Hajduk je drastično kažnjen, dok je Rijeka dobila novčanu kaznu.

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević nakon provedenog disciplinskog postupka donio je odluke o kaznama.

Hajduk je kažnjen s dvije utakmice igranja bez gledatelja kao domaćin seniorske momčadi, a Rijeka novčanom kaznom u iznosu od 15.000 kuna.

Pomoćni trener Hajduka Jurica Vučko koji je na utakmici obavljao funkciju predstavnika kluba kažnjen je zabranom obavljanja bilo koje funkcije na šest (6) prvenstvenih ili kup utakmica.

Na sve odluke može se u roku od 8 dana podnijeti žalba Komisiji za žalbe HNS-a.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider