Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu prvi put

Riječani vrijeđali Mamića, on im odgovorio 'bosanskim grbom'

Dinamo je izgubio od Rijeke na Rujevici i pao na treće mjesto HNL-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za vrijeme utakmice Rijeka - Dinamo u 38. minuti Zdravko Mamić pokazao je tzv. bosanski grb domaćim navijačima, četiri minute nakon što su Modri na Rujevici ostali s igračem manje zbog isključenja Jeremyja Taravela.

Izvršni predsjednik Dinama i neslužbeni glavni čovjek hrvatskog nogometa odgovorio je na jedno od vrijeđanja domaćih navijača koji su ga u više navrata prozivali, i njega i brata mu Zorana.

"Mamiću, cigane" i "Mamiću, pi... četnička", periodično se orilo Rujevicom, a intenziviralo bi se u trenucima kada bi zaprešićki sudac Marko Matoc donio odluku koja nije bila po guštu Rijekinih navijača.

Također, Armada je višekratno skandirala i "HNS pederi, nogomet ste sje....".

Inače, Mamiću ovo nije prvi verbalni okršaj s riječkim navijačima, imao ih je i ranije na Kantridi, a 'bosanskim grbom' se služio i na Poljudu tijekom 'komunikacije' s navijačima Hajduka prije godinu i pol. Na utakmici protiv Rijeke najveći incident je izazvao prije devet godina kada je ošamario šefa riječke POA-e Nikolu Mandekića.

Uz Mamića u svečanoj loži bili su član Dinamova Izvršnog odbora Tomislav Marčinko i kontroverzni poduzetnik Tomislav Horvatinčić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider