Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Oglasio se uoči puta

VIDEO Mamić: Hajdukov čin je najbezobrazniji u povijesti hrvatskog sporta

Dinamo je otputovao u Rumunjsku na ogled s Astrom u skupini Europa lige.

Izvršni predsjednik Dinama i potpredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Zdravko Mamić u posljednja četiri dana otkako je neodigran derbi na Maksimiru nije izlazio u javnost s izjavama, a odlučio je progovoriti ove srijede u zagrebačkoj zračnoj luci.

'Za naš Dinamo': Sramimo se što većina anomalija stiže iz našeg Dinama

"Iz dva razloga me veseli odlazak na put. Jedan je da pobjegnem od ovog hrvatskog gliba, a drugi su optimizam i nada da ćemo sutra u Rumunjskoj ostvariti pobjedu", započeo je Mamić.

"Ne želim razgovarati s vama o odlasku iz nogometa. Nekorektni ste, a znate da ja uvijek govorim iskreno i ne želim se svađati. Ne želim praviti predstavu i sudjelovati u toj vrsti manipulacije. Nemojte me navlačiti, otvorit ćemo Pandorinu kutiju. Odgovarat ću na nešto što je već obrađeno 500 puta. Pa valjda je svakoga sram što utakmica nije odigrana. To je jedino važno pitanje, a sve ovo drugo su laži i pozicioniranje stavova. Neodigravanje derbija je jedan najdrskiji i najbezobrazniji čin koji se dogodio u povijesti hrvatskog sporta i hrvatskog nogometa. O tome treba pisati i to treba osuditi, a sve ovo drugo nije važno."

Trener Dinama Zoran Mamić svjestan je činjenice da je problem što je njegova momčad zadnju utakmicu odigrala prije više od dva tjedna:

"Nemamo što kalkulirati, idemo popraviti sve ono u čemu smo pogriješili u dvije utakmice sa Salzburgom. Sastav će biti sličan onome u zadnjim europskim utakmicama, a što se tiče naše druge utakmice nadam se da će Salzburg neće šparati u Glasgowu iako je prošao dalje. Fizički smo u puno boljem stanju nego prije reprezentativne stanke."

Vjerujete li da Zdravko Mamić želi napustiti HNS?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider