Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kovač skratio trening

VIDEO Željko Vela iz Milana: Domaćini vjeruju da će sve biti spremno

Izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Niko Kovač zbog jake je kiše maksimalno skratio posljednji trening uoči velikog ogleda protiv Italije u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine...

"Ako travnjak San Sira bude i sutra izgledao ovako, onda će utakmica jednostavno morati biti odgođena, jer lopta ne odskače", rekao je Kovač tamošnjim medijima.

"Ne slažem se da je Hrvatska favorit. Bez obzira na izostanke, Italija je sjajna momčad, a mi dolazimo ubrati ono što svaka momčad želi, bod ili bodove. Mislim da Italija ima dosta talentiranih igrača, a za Hrvatsku sam siguran da ima mnogo perspektivnih mladih, koji bi uskoro mogli biti i standardni u reprezentaciji. Nadam se lijepom navijanju i ne očekujem ništa što bi to poremetilo", izjavio je Niko Kovač na konferenciji za novinare u Milanu.

Hrvatski kapetan Darijo Srna ističe da je najveći talijanski hendikep izostanak Pirla.

"No, Conte će sigurno naći dobru zamjenu. Svaka utakmica nosi tri boda, ali istina je da se ovoga puta sastaju dva velika rivala, dva nogometna prijatelja koji se dobro poznaju. Nadam se spektaklu za gledatelje, makar utakmica nije ključna, ali može mnogo toga riješiti u korist pobjednika", rekao je Srna.

"Kiša neumoljivo pada od ranog jutra. Teren je u ovom trenutku u potpunosti neupotrebljiv, no kod domaćina vlada optimizam da će travnjak do sutra ipak biti spreman. Za sutra je najavljeno manje kiše, no vremenska prognoza ukazuje na to da će upravo za vrijeme utakmice padati najviše kiše", rekao je reporter Nove TV Željko Vela.

"Talijani su zbog kiše otkazali svoj trening, dok je Hrvatska odradila kratki trening rastrčavanja bez lopte", rekao je za Dnevnik Nove TV Vela.

Nevrijeme i velike količine kiše već tjednima haraju Italijom, pogotovo njenim sjevernim dijelom. Današnje nevrijeme prouzrokovalo je poplave na ulicama Milana, a gradske vlasti najavile su još padalina.

Italija i Hrvatska trebali bi se ogledati u nedjelju s početkom u 20:45. Riječ je o susretu 4. kola skupine H, u kojoj obje reprezentacije nakon tri utakmice imaju maksimalnih devet bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider