Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stradao Bašićev otac

Težak incident u Zagrebu: Huligani napali igrače Hajduka!

Nemile scene dogodile su blizu Cibonina tornja u subotu navečer.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon utakmice Zagreb - Hajduk (1:3) huligani su napali dvojica Zagrepčana koji nose Hajdukov dres - Josipa Juranovića i Tomu Bašića.

Oni su se poslije dvoboja zaputili prema automobilu u neposrednoj blizini stadiona gdje su ih čekali Bašićev otac i brat.

Kad su stigli do vozila, presrela su ih trojica huligana koji su bili maskirani, noseći sa sobom teleskopske palice. U tom trenutku iz vozila je izašao Bašićev otac, a jedan od huligana udario ga je šakom u glavu i rasjekao mu arkadu. Shvativši da se radi o igračima, a ne o navijačima Hajduka (za kojima su huligani tragali u Kranjčevićevoj i ostalim ulicama), dali su se u bijeg.

Bašićevom ocu pružena je liječnička pomoć, a s obzirom da je jednom od napadača ispao mobitel policija će lakše pronaći njega i ostale aktere teškog incidenta.

Inače, Josip Juranović i Toma Bašić su Zagrepčani koji su poslije dvoboja ostali u svom gradu jer je igračima Hajduka počeo odmor koji će trajati do 8. lipnja kada počinju pripreme za novu sezonu. Osim njih dvojice, Zagrepčani u dresu Bijelih su i Hajdukov kapetan na subotnjoj utakmici Fran Tudor te asistent Bašiću za prvi gol Marko Pejić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider