Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prazne tribine

'Četvorka' odgovorila Svetini: U kraljevstvu vlada isključivo jedna osoba!

Inicijativa 'Za naš Dinamo' oglasila se nakon današnje konferencije za medije koju je na maksimirskom stadionu održao glavni direktor Dinama Tomislav Svetina…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Priopćenje incijative "Za naš Dinamo" prenosimo u cijelosti:

"Ovim putem, željeli bismo reagirati na konferenciju za medije koju je danas u klupskim prostorijama održao gospodin Tomislav Svetina koji je, među ostalim, otvorio i temu peticije te izrazio svoje nezadovoljstvo što se uprava kluba nije imala priliku očitovati o tom pitanju.

'Jesmo li mi u Dinamu toliko moćni da baš sve možemo 'riješiti'?'

Prije svega, želimo napomenuti kako nam je iznimno drago što se klub napokon želi očitovati o pitanju povratka publike na maksimirski stadion te o želji da se ime Dinamo Zagreb ponovno izgovara s poštovanjem. To je jasan signal da je i uprava kluba svjesna da postoji problem praznih tribina. Isto tako, slažemo se sa stavom kluba kako bi članovi trebali potpisivati, odnosno odlučivati o budućnosti kluba. No, kao što se vjerujem sjećate, trenutna uprava nam je zabranila učlanjenje u klub, iako smo u plavom dresu odigrali brojne utakmice, u različitim europskim kupovima i uvijek pred punim tribinama.

Gospodin Svetina je u pravu. Bilo bi zbilja neumjesno da on i njegovo društvo pokrenu peticiju zbog „upitne smislenosti“ bilo koga, a kamoli engleske kraljice, jer u njezinom kraljevstvu postoje jasna pravila nasljednog prava. Isto tako, sigurni smo kako mu nije bila namjera usporediti Dinamo s takvim modelom vladavine u kojemu obično vlada isključivo jedna osoba.

Vjerujemo da Dinamo nije takav te da je otvoren za sve koji ga žele i koji ga vole. Zato smo i pokrenuli peticiju koja se nastavlja i dalje. Pozivamo sve da potpišu za naš Dinamo", stoji u priopćenju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider