Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigla tri 'kapitalca'

Wolfsburg izgubio De Bruynea i Perišića, ali bit će jači nego dosada?

Njemački nogometni Bundesligaš Wolfsburg je u svega 24 sata ostao bez dvojice ponajboljih nogometaša - Kevina De Bruynea i Ivana Perišića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, sportski direktor Klaus Allofs nije gubio vrijeme i već je pronašao ne dvojicu, već trojicu igrača koja će dovesti u smiraju prijelaznog roka, kako bi Wolfsburg zadržao kvalitetu koju trenutno ima. Realno gledajući 'vukovi' su druga momčad Njemačke, odmah iza nedodirljivog Bayerna.

Wolfsburg je, prema pisanju brojnih medija, dogovorio transfer Juliana Draxlera, mlade zvijezde Schalkea, Dennisa Praeta, najboljeg igrača Anderlechta, te brazilskog stopera Dantea, na kojeg Bayern više ne računa. Transfer potonjeg već je potvrđen od strane bavarskog kluba, dok se na potvrdu preostala dvojice još čeka.

Za Draxlera će Wolfsburg izdvojiti oko 35 milijuna eura, za Dante malo više od četiri, dok je novac koji će dati Anderlechtu za Praeta još uvijek nepoznanica.

Dolaskom ove trojice sjajnih igrača Wolfsburg ne samo da nije izgubio na kvaliteti, već je vjerojatno i bolji nego što je bio.

Perišić je, podsjetimo, u Milanu gdje će dovršiti posao s Interom, dok je De Bruyne u Manchesteru gdje će potpisati ugovor sa Cityjem.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider