Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
majstorija payeta

VIDEO Bilić ostao bez važnih bodova, Lovren i Liverpool zaustavili Tottenham

West Ham Slavena Bilića ponovno je u završnici ostao bez pobjede i vrijednih bodova u utrci za Ligom prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 32. kolu Premierlige u subotu je Bilićev West Ham na domaćem terenu protiv Crystal Palacea odigrao 2-2, dok je Pato zabio u debiju za Chelsea.

U prošlom kolu "čekičari" su u zadnjoj minuti ispustili pobjedu protiv Chelseaja (završilo je 2-2), a sada su opet doživjeli sličnu sudbinu.

Crystal Palace je poveo u 15. minuti golom Damiena Delaneyja, ali samo tri minute kasnije argentinski veznjak Manuel Lanzini zabio je za 1-1. Bilićevi "čekičari" do kraja poluvremena rade preokret, a strijelac za 2-1 je njihov najbolji igrač Dimitri Payet u 41. minuti. Francuz je još jednom dokazao kakav je majstor slobodnih udaraca kada je poslao loptu neobranjivo u rašlje.

No, 67. minuti West Ham ostaje s igračem manje, jer je crveni karton dobio Kouyate, a u 75. Dwight Gayle pogađa za konačnih 2-2.

Braziliski napadač 26-godišnji Alexandre Pato, zvani "patkica", zabio je u svom debiju za Chelsea koji je svladao posljednjepalsiranu Aston Villu sa 4-0. Pato je ušao u igru u 25. minuti, a u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena izborio je penal kojeg je sam realizirao. Nekadašnji igrač AC Milana došao je u Chelsea na posudbu iz Corinthiansa. Za Chelsea su još zabili Ruben Loftus-Cheek (26) i dva puta Pedro (46, 59).

Nogometaši Manchester Cityja su u gostima kod Bournemoutha riješili pitanje pobjednika za manje od 20 minuta pogocima Fernanda (7), Kevina De Bruynea (12) i Sergija Aguera (19). Konačnih 4-0 postavio je Aleksandar Kolarov (90+3).

Arsenalu je reprezentativna stanka odlično 'legla', jer je nakon iste uvjerljivo svladao Watford s 4-0. Strijelci su bili Alexis Sanchez, Alex Iwobi, Hector Bellerin i Theo Walcott.

Bila je to odlična partija 'topnika' koji su teret pritiska prebacili na svoje suparnike u borbi za naslov prvaka. Tottenham u nastavku večeri igra kod Liverpoola, dok vodeći Leicester City gostuje u nedjelju kod Southamptona.

U derbiju začelja Norwich je na svom terenu svladao Newcastle sa 3-2, a pobjednički gol zabio je Martin Olsson u trećoj minuti sudačke nadoknade.

U posljednjoj subotnjoj utakmici 32. kolu Premierlige drugoplasirani Tottenham u gostima kod Liverpoola odigrao je 1-1, pa sada za vodećim Leicesterom, koji u nedjelju dočekuje Southampton, zaostaje četiri boda.

Liverpool je poveo golom Philippea Coutinha u 51. minuti, a remi Tottenhamu donio je Harry Kane u 63. Kane je kod pogotka okrenuo hrvatskog stopera Dejana Lovrena, koji je u konačnici bio jedan od boljih igrača 'redsa' na toj utakmici. 

Kane je vodeći strijelac lige sa 22 gola, a slijedi ga Jamie Vardy sa 19 (Leicester).

http://www.goalsarena.org/en/video/england-barclays-premier-league/02-04-2016-liverpool-tottenham-hotspur.html

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider