Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakvi majstori

VIDEO Potezi od kojih 'boli glava': Najprije Ronaldo, a onda i Payet!

Čudesan potez i dodavanje odigrao je Cristiano Ronaldo na utakmici Portugala i Belgije, dok je Bilićev Payet zabio čudesan pogodak protiv Rusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zastrašujuće dobro bili su raspoloženi Cristiano Ronaldo i Dimitri Payet u prijateljskim utakmicama svojih reprezentacija. Portugal je ugostio Belgiju, najbolju reprezentaciju svijeta prema FIFA-inoj ljestvici, dok je Francuska, domaćin Eura, ugostila Rusiju.

Ronaldo je postigao pogodak, ali je imao i potez koji će se još danima vrtiti po internetu i televizijskim postajama kao potez dana.

Potugalac je izborio loptu na lijevoj strani napada i navukao jednog, a potom i drugog igrača na sebe. 'Dugo' je vagao svog primarnog čuvara, a onda mu je petom poslao loptu kroz noge do svog usamljenog suigrača.

To je jedan od onih poteza koji ostavljaju bez daha u današnjem nogometu i zbog kojih toliko volim ovaj sport. Portugal je u konačnici pobijedio Belgiju s 2:1.

Drugi potez večeri koji oduzima dan izveo je francuski veznjak Dimitri Payet. Ključni igrač Bilićeva West Hama ušao je u igri u 62. minuti i već u 64. zabio fenomenalni pogodak iz slobodnog udarca.

Udaljenost je bila oko 30-ak metara, no to Payetu nije ni najmanje smetalo. Poslao je loptu u neobranjivom luku preko 'živog zida' i neobranjivo u desne rašlje ruskog vratara. Utakmica je završila s visokih 4:2 za domaćine Eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider