Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zvijezda u štrajku

Ovo će naljutiti Bilićevu zvijezdu: West Ham odbio ponudu kluba u koji želi otići

Sapunica oko odlaska Dimitrija Payeta iz West Hama je dobila novu epizodu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije tajna da najveća zvijezda West Hama Dimitri Payet želi napustiti klub. Slaven Bilić je na press konferenciji objavio da je zvijezda londonskog kluba u „štrajku“ i da ne želi igrati za West Ham.

Unatoč igračevim željama, čelnici West Hama ne žele prodati svoju prvu zvijezdu, a danas su odbili i prvu konkretnu ponudu. Bivši Payetov klub Marseille je ponudio 22 milijuna eura, ali West Ham je tu ponudu odbio.

Payet je već izrazio želju za povratkom na Velodrome, a novi američki vlasnik kluba Frank McCourt je spreman na tržišnu ofenzivu i velika ulaganja. Međutim, u West Hamu su odlučni zadržati svog igrača i tvrde da nije stvar u novcu.

„Nećemo ga prodati, nije stvar u novcu. Želimo zadržati svoje najbolje igrače i očekujem da se vrati i da pokaže predanost prema klubu kakvu je klub pokazao prema njemu,“ rekao je Bilić.

Međutim, teško da će McCourt odustati – prema engleskom Daily Mirroru spreman je ponuditi i 35 milijuna eura. Saga o Payetu se pretvara u glavnu sapunicu prijelaznog roka čiji rasplet se još ne nazire.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider