Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
puklo do kraja

Bilićeva dramatična objava: ''Osjećam se izdanim, Payet više ne želi igrati za West Ham''

Slaven Bilić nije mogao sakriti ogorčenje na press konferenciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Definitivno je puklo između West Hama i njihove najveće zvijezde Dimitrija Payeta. Francuz želi napustiti klub ovog mjeseca i odbija igrati. Za sve navijače Hammersa ovu je šokantnu vijest potvrdio Slaven Bilić na press konferenciji.

''Idemo se malo uozbiljiti i reći kako imamo problem. On se zove Dimitri Payet i želi otići. Osjećam se izdano, bijesan sam. Ova momčad i stručni stožer su mu sve dali, uvijek smo bili uz njega'', rekao je ogorčeni Bilić.

Čelnici West Hama su također bijesni. Ne žele pustiti Payeta koji je ugovor potpisao prije godinu dana. Zbog toga on odbija igrati.

''Mi smo rekli kako ne želimo prodati našeg najboljeg igrača, a on sad ne želi igrati. Pričao sam s predsjednikom i ne radi se o novcu, nećemo ga prodati. Želimo zadržati sve naše najbolje igrače. Od Payeta očekujem da se vrati i pokaže odanost klubu.''

Podsjetimo, Payet je nakon propuštenog većeg dijela priprema zbog Eura loše krenuo u sezonu što se poklopilo s razočaravajućim prvim dijelom sezone Čekičara koji su pak imali velikih problema s ozljedama najvažnijih igrača. Forma se posljednjih mjesec dana popravila, no Payet je očekivao više od ove sezone i želi napustiti Londonski stadion.

Payeta se povezivalo s odlaskom u Kinu, a posljednja špekulacija vezana je uz povratak u Marseille u kojem je novi američki vlasnik Frank McCourt odlučio podići klub na novu razinu i krenuti u napad na PSG. I pariški bogataši su se spominjali kao moguća nova destinacija za Payeta koji očito pod svaku cijenu želi otići iz West Hama.

Francuz, koji se istaknuo prošle godine na Euru u Francuskoj, došao je u West Ham na ljeto 2015. za oko 15 milijuna eura iz Olympiquea Marseille. Prošle sezone je zabljesnuo zabivši devet golova i upisavši 13 asistencija za West Ham koji je prvenstvo završio na sedmom mjestu što mu je najbolji plasman od 2002. godine.

Čini se kako je bajka između navijača i Payeta završena. Pjesma ''We've got Payet, I don't think you understand'' (''Imamo Payeta, mislim da ne razumijete'') prošle sezone je bila veliki hit na engleskim stadionima na kojima su je mnogi navijači pjevali u čast neke svoje zvijezde. No bila je to ''Payet song'' koja se vjerojatno više neće dugo pjevati u istočnom Londonu.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider