Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
'imam sjajnu momčad'

Wenger oprezan uoči Dinama: 'Prošli put smo se jako mučili'

Menadžer Arsenala Arsene Wenger održao je konferenciju za novinare na kojoj je najavio ogled 1. kola Lige prvaka u kojem njegova momčad gostuje kod Dinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsenal je u Zagreb stigao bez čak trojice prvotimaca, od kojih se samo za Jacka Wilsherea znalo da neće biti na raspolaganju. U Londonu su ostali Aaron Ramsey, velški veznjak, i Hector Bellerin, španjolski bek, koji su zaradili manje ozljede na posljednjem treningu.

Arsenal i Dinamo igrali su u kvalifikacijama za Ligu prvaka u sezoni 2006/2007 i tada je londonski sastav slavio s ukupnih 5:1. Bilo je 3:0 u Zagrebu, a u uzvratu u Londonu 2:1.

"Naša posljednja utakmica protiv Dinama je bila jako teška. Morali smo biti jako strpljivi protiv jako dobre momčadi. Moramo istrčati s najboljom momčadi, ako želimo slaviti. Riječ je o momčadi koja nije izgubila 11 mjeseci u domaćem prvenstvu", rekao je Wenger.

"Svjestan sam da imam momčad punu iskusnih igrača. Svaka odluka koju donesem je jako teška, no zato mi je puno lakše rotirati igrače kada je to potrebno. Dinamo dominira hrvatskim nogometom, no mi se samo želimo koncentrirati na našu izvedbu".

Jedan od najopasnijih igrača, koji još nije eksplodirao u ovoj sezoni, je definitivno Alexis Sanchez.

"On je jedan od naših ključnih igrača. On može stvoriti priliku za suigrače ili se sam izboriti za postizanje pogotka".

Uz Wengera na konferenciji za medije bio je i kapetan Mikael Arteta, koji također vjeruje u snagu svojih suigrača.

"Znamo koliko je važno pobijediti u prvoj utakmici grupne faze natjecanja. Nadam se da možemo uzeti puni plijen u Zagrebu. Utakmica nam je jako važna i vjerujem u našu pobjedu".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider