Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Torcida dočarala'

Vučević: Mladi igrači su jedini ispravan put; Kek: Ovo će vam se kad-tad vratiti

Otprilike slično raspoloženje vladalo je među trenerima Hajduka i Rijeke nakon jadranskog derbija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Goran Vučević je bio tužan zbog poraza nakon što je Hajduk većim dijelom susreta bio bolja momčad dok je Matjaž Kek otvoreno priznao kako su Riječani "imali više sreće nego pameti".

FOTO Nevjerojatan preokret: Rijeka u dvije minute šokirala Hajduk!

"Tužan sam do bola, i ja i igrači. Nemam prigovora za njih, dali su sve od sebe i to je najvažnije. Rijeci čestitam na zasluženoj pobjedi. Ja nisam i ne mogu biti zadovoljan, nema bodova, a ovdje se igra za bodove", rezigniran je bio Vučević:

"Uoči utakmice najviše sam se pribojavao onog što bi se moglo dogoditi u zadnjih 20 minuta. Od početka do kraja trkački smo bili sjajni, ali smo iz dvije akcije primili dva gola."

"Čeka nas jako bitna utakmica u srijedu. U ovih nekoliko dana primijetio sam da kod igrača vlada naboj za svaki trening i to je ono što mi daje nadu da će biti bolje. U ovoj se utakmici pokazalo da su mladi igrači jedini ispravan put, odradili su dobar posao i bili su najbolji na terenu", zaključio je Vučević.

Kek: Svidio mi se Hajduk s ovom mladošću

I Matjaž Kek je pohvalio Hajdukove tinejdžere (Vlašić, Juranović, Tudor) koji su odigrali vrlo dobro.

"Meni se Hajduk svidio s ovom mladošću, ali nogomet se igra za bodove", rekao je Kek:

"Uvijek je slatko pobijediti na Poljudu, ali reakcija Torcide najbolje je dočarala ono što se događalo na terenu. Mi smo 80 minuta odigrali ispod svake kritike, ali imali smo više sreće nego pameti. U Hajdukovoj mladosti je bilo možda i previše emocija, ali siguran sam da će im se ovo kad-tad vratiti", pošteno je priznao Kek.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider