Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zanimljiv pokušaj

VIDEO Vratar Barce simulirao nesvijest da bi se izvukao od crvenog!

Vratar Barcelone, one iz Ekvadora, Maximo Banguera pokušao je na nevjerojatan način prevariti suca utakmice nakon što je napravio prekršaj izvan svog golmanskog prostora za crveni karton...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred sami kraj utakmice 3. kola skupine 7 Cope Libertadores (južnoameričke inačice Lige prvaka) između Barcelone i Atletico Nacionala domaći vratar Banguera izašao je daleko sa svojih vrata i pokušao riješiti prijetnju. Međutim, uspio je samo sebi riješiti da ranije završi utakmicu.

Banguera je 'haklao' suparničkog igrača na nekih 25 metara od svog gola, no pokušao je da izgleda kao da je on žrtva tog duela. Odmah nakon tog duela Banguera je pao na travnjak i pravio se - mrtav!

Sudac je došao do njega s crvenim kartonom u ruci, no Banguera je bio ustrajan u tome da se izvuče. Ležao je on tako minutu, dvije, a pritom nitko od njegovih suigrača, suparničkih igrača kao ni sudac nisu pomislili da s ekvadorskim vratarom uistinu nešto nije u redu.

Kada je ušla liječnička služba Baguera se pridigao i sudac mu je konačno pokazao crveni karton. Da stvar bude gora za Barcelonu, Atletico Nacional postigao je pobjednički pogodak za 2:1 u petoj minuti sudačke nadoknade.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider