Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporne reakcije

HNS kaznio Keka i Medića zbog insinuacija o sudačkim krađama

Na račun HNS-a slijedi novi priljev novca nakon odluka disciplinskog suca...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević nakon provedenih postupaka, uvida u očitovanja prijavljenih kao i dopunska očitovanja sudaca utakmice Lokomotiva-Rijeka donio je odluke o novčanim kaznama za trenera i predstavnika HNK Rijeka, Matjaža Keka i Rade Lepojevića kao i o prijavljenom predsjedniku NK Zagreb Draženu Mediću.

Matjaž Kek kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna zbog isključenja s klupe radi napuštanja tehničkog prostora i psovanja, neprimjerenog ponašanja i izjava po završetku utakmice Lokomotiva-Rijeka.

Podsjećamo, Kek je tada izjavio kako mu je "sve bilo jasno nakon nedjeljnih rezultata", aludirajući na to da će suci pogurnuti Lokomotivu poslije pobjede Hajduka u Osijeku, nauštrb njegove momčadi (Hajduk i Lokomotiva vode žestoku bitku za treće mjesto).

Predstavnik HNK Rijeka na toj utakmici Rade Lepojević kažnjen je s 2.000 kuna zbog vrijeđanja sudaca po završetku utakmice, a istim iznosom novčane kazne kažnjen je i predsjednik NK Zagreb Dražen Medić zbog komentiranja suđenja neprimjerenim riječima i optužbi protiv sudaca o “svjesnoj krađi”, a što je objavljeno u dnevnom tisku 09. ožujka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider