Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
led u venama

VIDEO Zidaneov sin na pragu 'ludog' Higuite!

Sin legendarnog francuskog nogometaša Zinedinea Zidanea, Luca Zidane, predstavlja ovih dana 'trikolore' na Svjetskom prvenstvu do 17 godina starosti u Čileu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luca Zidane je vratar francuske reprezentacije i omladinskog pogona Real Madrida, a u posljednjoj utakmici na Svjetskom prvenstvu je pokazao da je miran, maštovit, ali i hrabar, baš poput svog oca. Francuska je igrala protiv Paragvaja, u konačnici je slavila s 4:3, no Zidane je definitivno bio igrač o kojem se pričalo nakon utakmice.

U samom smiraju prvih 45 minuta Zidane je dobio jednu povratnu loptu, a na njega je istovremeno jurio paragvajski napadač. Umjesto da ju ispuca Zidane je odlučio elegantno prebaciti loptu ispred nosa Paragvajca i onda ju mirno produžiti dalje svom suigraču.

Mediji su, pogotovo francuski, nazvali njegov potez suludim, no većina je ipak ostala oduševljena Zidaneovim potezom. Iako mu je tek 17 godina, Luca Zidane je svojim potezom jako podsjetio na 'ludog' Kolumbijca Renea Higuitu, kojem su takvi potezi bili svakodnevnica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider