Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
lanci, palice i noževi

VIDEO Krvava 'sačekuša' Delija BBB-ima u zračnoj luci: Ima izbodenih i ozlijeđenih!

U Ateni je ipak došlo do žestokog sukoba huligana, dan nakon utakmice Dinama i Olympiakosa.

Žestok okršaj dogodio se u atenskoj zračnoj luci „Eleftherios Venizelos“, javili su tamošnji mediji koji intenzivno prate situaciju oko utakmice Olympiakos - Dinamo. Grčki mediji pišu kako je poveća skupina Delija potpomognuta huliganima iz Gate 7, napravila 'sačekušu' nekolicini BBB-a koji su čekali na odlazak iz Atene.

Na snimci se vidi kako veći broj huligana mlati nekoga na podu. Navodno su napadači koristili lance i palice, ali i noževe. Situacija se smirila kada je stigla policija.

''Sve je počelo oko 13 sati (podne po hrvatskom vremenu) kada je oko 70 Srba napalo 25 Hrvata. U sukobu je ozlijeđeno osam Hrvata od kojih jedan teško zbog uboda nožem. Petorica su razbijenih glava prebačeni u bolnicu'', javlja Gazzetta.gr koja donosi i snimku kraja sukoba.

Teže ozlijeđeni Hrvat je srećom izvan životne opasnosti. Newsit.gr javlja kako je policija nakon sukoba uhitila 36 izgrednika, od kojih su dvojica Grci.

Zougla.gr pak javlja kako su izbodena dva hrvatska navijača. Isti portal donosi snimku mjesta sukoba na aerodromu i privođenje BBB-a.

Huligani su se tako ipak uspjeli dohvatiti, makar i na odlasku iz Atene. Grčka policija privela je jučer preventivno čak 77 BBB-a koji su se nalazili u Ateni, unatoč tome što su gostovanja navijača na utakmici između Dinama i Olympiakosa bila su službeno zabranjena.

Dvostruko više (oko 200) huligana stiglo je iz Srbije. Delije su zajedno s huliganima Olympiakosa dan uoči utakmice paradirali Atenom s palicama dok ih policija nije vratila u Pirej. Na utakmici su izvijesili i zastavu 'Četnici' zbog koje je Dinamo službeno prijavio grčki klub UEFA-i.

Na dan utakmice incidenata nije bilo jer policija ništa nije prepustila slučaju, no očito nisu računali na okršaje dan nakon utakmice. BBB-i su stigli avionom, pa je postojala mogućnost ovakvog scenarija na kojeg očito nisu bili spremni domaći organi reda.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider