Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Zaprepašten sam'

VIDEO Zdravko Mamić odgovorio na optužbe BBB-a: Brine me govor mržnje!

Izvršni predsjednik Dinama osvrnuo se na događanja oko suprotstavljenih navijačkih frakcija BBB-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Zaprepašten sam svim tim što se dogodilo. Želim tim mladićima brzo ozdravljenje i kao građanin Grada Zagreba izražavam žaljenje što su se ti događaji desili iako oni apsolutno nemaju nikakve veze s Dinamom i mojom osobom", izjavio je Zdravko Mamić.

FOTO Policija razdvojila frakcije BBB-a: 'Mamićevci' napustili stadion! 

FOTO Stotinjak BBB-a došlo pred Mamićevu kuću, dočekala ih interventna policija!

Podsjećamo, u petak navečer na istoku Zagreba ranjena su dvojica pripadnika BBB-a iz (većinskog) dijela frakcije koja je protiv izvršnog predsjednika i njegove vladajuće garniture u Dinamu. Oni su reagirali priopćenjem u kojem su kao nalogodavca prozvali Zdravka Mamića, a njihove optužbe gazda Dinama u potpunosti je odbacio.

"Ovo što se dalje događa u priopćenju jedne grupe je nešto što me... Ne znam što bih rekao. To je nešto što je odvratno, ne mogu to ni jednim drugim civiliziranim rječnikom ugasiti. Mogu samo reći da mi nikad nije bilo strano da se s nekim obračunavam fizički da bih nekakve planove mračne kovao s nekim grupama i da bih sudjelovao u nekakvom obračunu grupa i to s gnušanjem odbacujem. Spreman sam i ne samo spreman nego evo pozivam hrvatsku policiju da izvrši na testiranje na detektor laži. Više ne znam kako i na koji način se sve ove godine jedan čovjek i jedan građanin ove zemlje može uopće obraniti od svih tih kleveta", izjavio je Mamić.

Na upit je li ga strah Mamić je odgovorio: "Ne poznajem strah ne zato što sam hrabar nego zato što se ponašam kao ispravan čovjek i ne pomišljam uopće da bi se moglo dogoditi zlo. I danas sam se sam dovezao na utakmicu. Ja sam jučer znao da oni dolaze, ali ja i moja supruga nismo izašli iz kuće. Nije ugodno, mene taj jezik i govor mržnje, jezik i govor prijetnje me brinu i to nije normalno."

"Pozivam ovu priliku prvo da se obratim svim građanima Zagreba, cijele Hrvatske i nadasve navijačima Dinama. Moramo uključiti pamet i razbor, Dinamo je prevelika institucija, Dinamo zapošljava 227 ljudi. Predsjednik Barišić i ja smo u klubu 15 godina i nikad nikom nijedan dan nije kasnila plaća, nikad nijedan dobavljač nije čekao naplatu svog računa jedan dan, nikad država nije čekala naplatu jedan dan nekog poreza. Ako mi tako ispravni i pošteni imamo ovakve probleme onda ne znam kakva se budućnost piše našoj državi. Žao mi je što se to događa, molim za razbor i pamet da se jednostavno svi skupa ne urušimo koliko nas ima", zaključio je Mamić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider