Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte priopćenja

BBB-i za 'sačekušu' u Dubravi krive Zdravka Mamića, Dinamo oštro reagirao!

Navijačka skupina Bad Blue Boys reagirala je priopćenjem na pucnjavu u Dubravi u kojoj su ranjena dvojica mladića, a javio se i GNK Dinamo...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mediji navode da su dvojica ranjenih mladića navodno pripadnici frakcije suprotstavljene izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću. Prema neslužbenim informacijama koje navode, ranjeni mladići s još nekoliko prijatelja bili su u kombiju u trenutku kada je dotrčao nepoznati muškarac s pištoljem u ruci te počeo pucati prema njima.

Na pucnjavu u Dubravi priopćenjem je reagirala i navijačka skupina Bad Blue Boys koja tvrdi da je riječ o "sačekuši u kojoj je trebao biti ubijen jedan od najistaknutijih ljudi" njihove skupine te o "smišljenoj 'akciji' plaćenika direktno povezanih sa Zdravkom Mamićem".

Stotinjak BBB-a došlo pred Mamićevu kuću, dočekala ih interventna policija!

Na to je priopćenjem reagirao i GNK Dinamo odbacivši kao "neistinite, šokantne i potpuno neosnovane optužbe na račun kluba i izvršnog predsjednika Zdravka Mamića", negirajući "bilo kakvu upletenost u obračun u Dubravi".

''GNK Dinamo je odlučio reagirati na neistinite, šokantne i potpuno neosnovane optužbe na račun kluba i izvršnog predsjednika Zdravka Mamića u vezi pucnjave u Zagrebu.

GNK Dinamo kroz svoje djelovanje osuđuje bilo kakvu vrstu nasilje te smo naravno zgroženi činom koji se dogodio u Dubravi.

Na službenoj stranici Bad Blue Boysa objavljeno je priopćenje u kojem se nedvosmisleno optužuje izvršnog predsjednika Dinama za upletenost u pucnjavu koja se dogodila u noći s petka na subotu u zagrebačkoj Dubravi. U priopćenju se, također, Dinamo naziva "kriminalnom organizacijom" te je izneseno puno neistina.

Naravno, sve to nema apsolutno nikakve veze s istinom, šokirani smo količinom besmislica u spomenutom priopćenju i, treba li to uopće reći, negiramo bilo kakvu upletenost u obračun u Dubravi. Također, GNK Dinamo će poduzeti pravne korake kako bi odgovorni za napisane neistine i nanesenu štetu najboljem hrvatskom klubu odgovarali.

GNK Dinamo osuđuje svaku vrstu nasilja te pozivamo sve nadležne institucije da reagiraju kako bi se ova situacija što prije riješila i nadamo se da će počinitelji odgovarati za svoja djela, a ozlijeđenim osobama želimo brz oporavak'', stoji u Dinamovom priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider