Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ovo mu se nikad nije dogodilo

VIDEO Xabi Alonso izveo jedan od najsmješnijih kornera svih vremena

Bayern je deklasirao Arsenal u 4. kolu Lige prvaka u Münchenu. Utakmica je obilovala sjajnim golovima i akcijama, ali i pokojim smiješnim trenutkom koji je vrijedilo zabilježiti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je razbio Arsenal 5-1, svestrani Alaba je zabio prekrasan pogodak, a nije nedostajalo ni smiješnih trenutaka. Autor jednog takvog komičnog momenta bio je Španjolac Xabi Alonso, inače izvanredan zadnji vezni.

Alonso je u prvom poluvremenu kod rezultata 1-0 krenuo izvesti korner, no prije nego što je dotaknuo loptu nogom je zahvatio korner zastavicu i uprskao cijelu akciju. Lopta jedva da se pomakla par metara, a poklon je objeručke prihvatio Alexis Sanchez. Potez je izazvao dosta smijeha kod gledatelja.

Golove za bavarski sastav zabili su Robert Lewandowski (10), Thomas Müller (29) David Alaba (44) i Arjen Robben (55), dok je strijelac za goste bio Olivier Giroud (69).

Na ljestvici vode Bayern i Olympiacos sa po devet bodova, dok Arsenal i Dinamo imaju po tri boda.

Ima i gorih

Kroz povijest smo vidjeli na desetke smiješno izvedenih udaraca iz kuta, ali naš izbor za najsmiješnijeg pao je na utakmicu Armenija - Danska od prije nekoliko godina kada je jedan domaći nogometaš prilikom izvođenja kornera sam sebe faulirao i igrao rukom. Bolje od toga zbilja ne može...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider