Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte reakcije

VIDEO Vučević dobro kotira među Splićanima, ali...: 'Svako malo je netko drugi'

Stanko Poklepović završio je svoju četvrtu trenersku epizodu u Hajduku, a sportski direktor Goran Vučević preuzeo momčad do kraja sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza od Istre situacija na Poljudu postala je alarmantna. Momčad je na četvrtom mjestu osam kola prije kraja, a u proljetnih devet kola upisala je samo dvije pobjede. Zvonko Pamić i Dejan Radonjić presudili su Špaci. 76-godišnji stručnjak znao je da će na kraju sezone biti bivši, no teško da su i on i uprava očekivali da će Hajduk biti najlošija momčad proljetnog dijela HNL-a i da će s klupe morati nakon nepuna dva mjeseca.

''Nažalost, gospodin Stanko Poklepović više nije trener prve momčadi Hajduka. Rezultat njega i nas nije poljubio'', izjavio je Marin Brbić.

''Riječ je o jednom iznimnom, iskusnom i kvalitetnom treneru kojeg sam ja upravo doveo tu i odgovoran sam na neki način, znači jedna velika odgovornost je i na meni'', rekao je Vučević.

Evo što o stalnim promjenama u Hajduku misle Splićani.

''Dobio sam otkaz na poslu i sad još moram misliti o Stanku Poklepoviću'', mišljenja je Mate Kunčević.

Velikog navijača 'bijelih', unatoč nezahvalnoj osobnoj situaciji, smetaju i brinu mnoge stvari u Hajduku.

''Jednostavno ih više niti poznajem niti znam, svako malo je novi, svako malo je drugi. Te dobio stan te dobio ovo te dobio ono.''

U priloženom videu pogledajte ostale reakcije Splićana.

Vučević je naravno samo vatrogasac do kraja sezone, koji će uz trenerski posao morati tražiti novog trenera da povede 'bijele' na ljetne pripreme.

Vučević dobro kotira među građanima Splita, ali teško je vjerovati da bilo tko može samo osam kola do kraja prvenstva ozbiljnije presložiti momčad. Ipak, svaka promjena trenera donosi svojevrstan šok među igrače, a u Hajduku se nadaju da će to biti pozitivan šok koji će bar malo razdrmati momčad.

Naša reporterka Sofija Preljvukić je danas razgovarala s Goranom Vučevićem koji je rekao kako će se večeras naći s igračima i održati sastanak.

''Možemo se samo nadati da će vrlo brzo uspjeti motivirati momčad, jer pred 'bijelima' su dvije teške utakmice. Već ovaj vikend u ligi dočekuju Rijeku, a uzvrat polufinala Kupa protiv Splita na rasporedu je već idući tjedan u srijedu. Jer ukoliko Hajduk želi igrati u Europi sljedeće sezone, mora ili osvojiti Kup ili biti četvrti pod uvjetom da Split ne osvoji Kup'', zaključila je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider