Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Još jedna loša noć

VIDEO Van Gaal kritizirao igru i 'opleo' po Di Mariji: Nema nikakvo opravdanje za to

Iza Manchester Uniteda je još jedna razočaravajuća noć, a Louis van Gaal ima ozbiljnih problema s igrom svoje momčadi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

United je izgubio od Arsenala kod kuće nakon devet godina. Dovoljan je to udarac za 'Crvene vragove' koji su ispali iz zadnje utrke za trofej ove sezone. Međutim, ono što bi još više trebalo brinuti Van Gaala je neprepoznatljiva igra njegove momčadi.

Branitelj naslova u FA kupu došao je do pobjede zahvaljujući lošoj Unitedovoj obrani, odnosno autodestruktivnom domaćinu na Old Traffordu. Ponovno je očajna obrambena reakcija gurnula protivnika u stopostotnu šansu, a Arsenal je to znao iskoristiti.

Druga stvar koja je dodatno naljutila nizozemskog trenera je nedisciplina najskupljeg pojačanja Premierlige Anglea di Marije. Argentinac je uspio zaraditi žuti zbog simuliranja i onda u istoj minuti dobiti drugi žuti zbog odgurivanja suca. Van Gaal nije tražio isprike za njega.

''Dok je igrao u Španjolskoj znao je da ne može rukama dodirivati suca. Nema nikakvo opravdanje za crveni karton'', jasan je bio strateg ManUtd-a.

Di Maria je u zadnje vrijeme na udaru kritika, psihološki je pao nakon provale u njegovu kuću u Manchesteru, a Van Gaal ga je u posljednjih nekoliko utakmica izvadio već na poluvremenu ili nakon sat vremena igre.

Za igrača koji je doveden kao spektakularno pojačanje to je vrlo zabrinjavajuće. Ali i za klub, koji će morati pronaći rješenje kako da svoju zvijezdu vrati u život.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider