Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Tamo nikad nije slavio

VIDEO Ukleti stadion za Mourinha: Chelsea izgubio nakon 23 utakmice!

Nogometaši Newcastlea priredili su iznenađenje u 15. kolu engleskog prvenstva, na svom su stadionu pobijedili vodeći Chelsea sa 2:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gosti su bili bolja momčad, uputili su čak 25 udaraca prema golu, osam u okvir, imali posjed lopte 66 posto, ali nisu mogli zaustaviti Cissea koji je bio dvostruki strijelac za Newcastle.

Prvi gol zabio je u 57. minuti, Ameobi je ubacio s lijeve strane, Cahill je pokušao očistiti, ali je katastrofalno reagirao, lopta je prošlo kroz njega i došla do Papissa Cissea koji iz blizine pogađa za 1:0. Gosti su tada još jače pritisnuli, a najbolju priliku imao je Hazard u 77. minuti, ali je pogodio vratnicu. Dvije minute kasnije Cisse je još jednom šokirao Bluese.

U 82. minuti Taylor je kod domaćina dobio drugi žuti karton, a minutu kasnije Drogba je smanjio nakon asistencije Fabregasa. Ipak, samo je uspio ublažiti poraz. Bio je to prvi poraz Mourinhove momčadi ove sezone i prvi nakon 23 utakmice u Premierligi, a treću sezonu zaredom Chelsea gubi na St. James Parku. Jose Mourinho ni u prvom mandatu ni u ovom drugom nije uspio slaviti u gostima kod Newcastlea.

Chelsea je i dalje vodeći, ima 36 bodova, šest više od Manchester Cityja koji večeras protiv Evertona igra svoju utakmicu 15. kola.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider