Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podsjetilo na Muambu

VIDEO Trenutak jeze na White Hart Laneu: Gomis kolabirao i izazvao paniku

Stravičan trenutak večeri u Engleskoj Premierligi dogodio se u 8. minuti utakmice na White Hart Laneu između Tottenhama i Swanseaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuski napadač Swanseaja Bafetimbi Gomis srušio se na travnjak nedugo nakon što je Tottenham poveo s 1:0, a to je izazvalo grobnu tišinu na stadionu koji je već doživio takvo što. Podsjetimo, prije malo više od tri godine na istom je stadionu kolabirao Fabrice Muamba, mladi 23-godišnji engleski reprezentativac. Zahvaljujući brzoj liječničkoj intervenciji preživio je.

Gomisov život nije bio ugrožen, no u trenucima kada su liječničke ekipe obiju momčadi utrčale na travnjak i po reakcijama igrača izgledalo je kao da se sprema nova tragedija. Nakon susreta koji je domaći sastav dobio s 3:2, menadžer gostiju objasnio je da ovo nije prvi put da Gomis gubi svijest i ruši se za vrijeme treninga/utakmice.

Da je s njim sve u redu, potvrdio je i sam nogometaš putem svog Twitter profila.

"Izgledalo je strašnije nego što zapravo jest. Bio sam pod velikim stresom i umorom zbog zdravlja svog oca, zbog čega sam pak prisiljen putovati u Francusku i natrag svako malo. Hvala vam svima na podršci i porukama", napisao je bivši napadač Lyona.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider