Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
slijedi suspenzija

VIDEO Sporno simuliranje Ronalda: Bale, Kroos i Modrić poludjeli

U pobjedi Reala vidjeli smo dosta nervoze kod Madriđana nakon sporne odluke suca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je slavio na neugodnom gostovanju kod Raya Vallecana s 2:0 i tako uspješno preskočio ovo neprijateljski raspoloženo predgrađe španjolske metropole. No, nije bilo lako. Cristiano Ronaldo je put prema pobjedi otvorio u 68. minuti, a sve dovršio James pet minuta kasnije.

VIDEO Real Madrid slavio kod Raya, Modrić šepajući završio utakmicu

Prilikom proslave gola Ronaldo je bio ljutit. Španjolski mediji prevode njegove riječi upućene sucu: 'Ukradi ovo sr***'. Mislio je na 51. minutu kada je pao u kaznenom prostoru domaćina u dvoboju s Amayom. Portugalac je tražio penal, a sudac mu je dao žuti karton zbog simuliranja.

Na snimci se vidi kao je Ronaldo uistinu srušen. Možda mu u Engleskoj za to ne bi dali penal, ali u Španjolskoj se sude i manji prekršaji. No, zanimljivo je kako se Real vjerojatno neće žaliti na ovu odluku suca kojom će Ronaldo biti suspendiran za sljedeći susret.

Razlog je čišćenje od kartona protiv slabašnog Eibara na Santiago Bernabeuu. Trebat će Ronaldo Realu više u ogledima sa Sevillom i Valencijom.

Zanimljivo, zbog takve odluke suca požutjeli su odmah i Gareth Bale i Toni Kroos zbog žestokih prigovora, a našem je Luki Modriću sudac progledao kroz prste.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider