Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlučili jedanaesterci

VIDEO Spektakl Chelseaja i Barce: Briljantni Hazard, Halilović promašio 'panenku'

Chelsea i Barcelona odigrali su zanimljivu utakmicu na pripremama u SAD-u uoči nove sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvak Engleske Chelsea pobijedio je u utorak u Washingtonu  Barcelonu nakon izvođenja jedanaesteraca budući da je utakmica u regularnom dijelu završila rezultatom 2-2.

Eden Hazard doveo je Chelsea u vodstvo nakon samo deset minuta. Belgijac je sjajnom solo akcijom nanizao nekoliko igrača Barce prije nego li je pronašao put do mreže. Barcelona je nakon toga preokrenula u drugom poluvremenu. Prvo se Suarez briljantno snašao u 52. minuti i prebacio Courtoisa za 1-1, a potom je Sandro Ramirez lijepim udarcem u 66. minuti pogodio za vodstvo.

Barcelonina kontrola igre u drugom dijelu ipak nije bila dovoljna za pobjedu. Chelsea je izjednačio pet minuta prije kraja preko Garyja Cahilla koji je iskoristio pogrešku rezervnog vratara katalonske momčadi Jordija Masipa.

Utakmica je potom otišla do lutrije jedanaesteraca. Igrači Chelseaja realizirali su svoja četiri penala iz četiri pokušaja, dok su kod Barcelone neuspješni bili Gerard Pique i naš Alen Halilović koji je pokušao izvesti 'panenku', no pogodio je gredu.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je do 60. minute kada ga je zamijenio Andres Iniesta.


Chelsea 2-2 Barcelona 4-2 PK | Full Spanish... by zidanekrisz

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider