Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Visoka pobjeda Madriđana

VIDEO San o naslovu ipak nedostižan: Realu nije pomogao ni hat-trick Ronalda

Unatoč visokoj 4-1 pobjedi Real Madrida na gostovanju u Barceloni kod Espanyola, izgubljena je utrka za prvaka Španjolske...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igrači Reala nadali su se porazu Barcelone kojim bi utrka za naslov ostala otvorena do posljednjeg kola. No, iako je Cristiano Ronaldo (59, 83, 90+1) postigao još jedan 'hat-trick' te stigao do ukupnog zbroja od 45 pogodaka u prvenstvu, a Madriđani slavili s 4-1 na gostovanju kod Espanyola, scenarij o neizvjesnom posljednjem kolu nije se ostvario.

U borbi za opstanak važnu je gostujuću pobjedu ostvarila Granada koja je s 3-0 slavila kod Real Soceidada. Strijelci su bili El Arabi (74), Ibanez (79) i Rochina (88). Granda je pobjegla iz opasne zone, baš kao i Deportivo nakon domaće 2-0 pobjede nad Levanteom. Almeria koja je poražena u Sevilli s 2-1 i Eibar koji je remizirao (1-1) na gostavanju kod Getafea ostali su u zoni ispadanja s 32 boda, a posljednja Cordoba se već odavno pomirila s odlaskom među drugoligaše.

U posljednjem kolu Granada dočekuje madridski Atletico, Almeria je domaćin Valenciji, Eibar ugošćuje posljednju Cordobu, dok će Deportivo gostovati kod Barcelone koja će biti u slavljeničkom raspoloženju. Između Seville i Valencije vodit će se velika borba za četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Naravno, Sevilla se obranom naslova u Europskoj ligi može izravno plasirati u grupnu fazu Lige prvaka za sljedeću sezonu.

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider