Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grube riječi

VIDEO Pogledajte prepucavanje Srne i Kalinića: Morali smirivati Darija

Darijo Srna i Nikola Kalinić imali su manji verbalni i gotovo fizički okršaj u uzvratnoj utakmici polufinala Ukrajinskog kupa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šahtar je ugostio Dnjipro i prošao u finale nakon rezultata 1:1, odnosno sveukupno 2:1 u svoju korist. Dnjipro je imao prednost do 77. minute kada je Šahtar s bijele točke poravnao na 1:1.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka na travnjaku su se 'zakvačili' kapetan Šahtara Srna i napadač Dnjipra Kalinić. Službena osoba kluba iz Donjecka morala je smirivati temperamentnog kapetana hrvatske reprezentacije, koji je bio jako uzrujan Kalinićevom reakcijom koji je prvi nešto dobacio.

Kalinić se na putu prema svlačionici okrenuo i nešto dobacio Srni, nakon čega je ovaj 'puknuo'. U jednom mu je trenutku pokazao i rekao da je Kalinić nula od igrača, te je u nekoliko navrata pokušao izmaknuti pažnji svog 'čuvara' i doći bliže kako bi pojasnio nešto mlađem kolegi.

U prilog nije išla ni reakcija Kalinića koji je u stilu Bruce Leeja pozvao Srnu na obračun. Kapetan reprezentacije tvrdi da su obojica bili 'vrući' i da će sve biti u redu. 

"To su emocije. Ja sam štitio svoj klub, a on svoj. Na terenu smo zakleti neprijatelji, a nakon utakmice prijatelji. Nikola je dobar igrač i dobar dečko. Razgovarat ćemo kasnije i sve će biti u redu", rekao je Srna.

Kalinić je bio taj koji je doveo Dnjipro u vodstvo, ali je Luiz Adriano izjednačio iz spomenutog jedanaesterca, pa je Šahtar prošao dalje jer je u prvoj utakmici slavio s 1:0.

Sukob Srne i Kalinića počinje nakon sat vremena, 59 minuta i 50 sekundi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider