Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sve je jasno?

VIDEO Ronaldo 'otpilio' gazdu Reala, pa 'gugutao' s PSG-ovim moćnicima

U utorak je odigrana 'uzvratna' utakmica Real Madrida i PSG-a u sklopu 4. kola Lige prvaka, koja je rezultatom 1:0 otišla na stranu 'kraljeva'...

No, zanimljivije od još jedne dosadne utakmice (0:0 prije dva tjedna) svakako su bili razgovori i pozdravi u kojima je glavni lik bio Cristiano Ronaldo.

U Madridu se 'oglasila uzbuna': Cristiano Ronaldo definitivno otvoren za odlazak

Po dolasku na stadion uoči utakmice predsjednik Reala Florentino Perez dočekao je sve igrače i sa svakim se rukovao. No Ronalda je zaustavio i rekao mu:

"Moramo razgovarati", rekao je Perez, referirajući se na intervju koji je Ronaldo dao njemačkom Kickeru, u kojem je pak otvoreno rekao da je otvoren za odlazak iz Reala.

"Što se dogodilo? Što sam rekao? Nisam to rekao. Rekao sam nešto sasvim drugo", odgovorio je Ronaldo dok je odlazio od predsjednika.

Cijeli susret, rukovanje i razgovor nisu izgledali srdačno, pogotovo ako se za usporedbu uzmu kasniji Ronaldovi susreti s trenerom i predsjednikom PSG-a.

Nakon utakmice Ronaldo je otišao do trenera Laurenta Blanca, pružio mu ruku pa se nagnuo i šapnuo mu nešto na uho, prikrivajući rukom usta da 'oko' kamere ne snimi pokrete.

U miks zoni, gdje novinarima intervjue daju igrači, treneri i predsjednici, Ronaldo je posljednji susret imao s vlasnikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem. Vlasnik je razgovarao s novinarima, a Ronaldo, prolazeći pored njega, nije propustio priliku da ga pozdravi i namigne mu.

Pokušajte se prisjetiti kada se Portugalac ovako srdačno pozdravljao i razgovarao s bilo kojim drugim trenerom ili predsjednikom nekog drugog kluba...

Hladan razgovor s 'rukom koja te hrani' i više nego ugodan s ljudima čija su najveća želja već jedno dulje vrijeme. Vi prosudite ima li vatre tu gdje ima dima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider