Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Rat" za prijestolje

VIDEO Rijeka poslala poruku Dinamu i Mamiću, predsjednik sudaca poklapa slušalicu

Predsjednik Rijeke Damir Mišković skinuo je rukavice i prekinuo korektan odnos s vrhom hrvatskog nogometa

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Puse“ su čini se stvar prošlosti. Predsjednik Rijeke Damir Mišković skinuo je rukavice i prekinuo korektan odnos s vrhom hrvatskog nogometa.

Mišković "poludio": Je li Rijeka teško oštećena? Je li sudac spašavao prvenstvo i Modre?

Kolo prije kazne Andrijaševiću i suđenje Ante Vučemilovića-Šimunovića u derbiju prekinulo je barem prividnu idilu vrha Rijeke s HNS-om. Iz Rijeke su poručili kako će pričekati dan-dva do dolaska Miškovića iz Nigerije, a u HNS-u čekaju potez Rijeke.

Iz Hrvatskog nogometnog saveza poručili su kako za sada nemaju nikakvih komentara na ovaj slučaj sve dok ne stigne službeni dopis iz nogometnog kluba Rijeka i njihovog predsjednika Damira Miškovića.

Komentara na suđenje nema ni predsjednik sudaca Dušan Kukić koji nam je prekinuo poziv nakon što smo se predstavili i više se nije javljao. Ova situacija ne čudi našeg kolumnista i pratitelja domaćih nogometnih zbivanja Ivicu Medu. On tvrdi da se ovaj Miškovićev potez očekivao već dugo.

''Situacija je u Rijeci takva da navijači i cjelokupna javnost već dugo pritišću čelništvo kluba tvrdeći da su premekani u odnosima s HNS-om. Mišković je po meni jednostavno bio prisiljen dati ostavku u HNS-u i javno zaoštriti te odnose. Mislim da će se na proljeće još više zaoštriti.''

Ovaj potez mnogi tumače kao Miškovićevo pokazivanje mišića Zdravku Mamiću.
''To je poruka da on više nije sam i da Dinamo više nije sam. Dinamo više neće imati monopol kakav je imao do sada. Sve ovisi kako će se rasplesti ove druge prilike, jer Mamić službeno nije u klubu iako svi znamo da je, ali ima i drugih problema.“

A sve dosadašnje teorije zavjere da Rijeka ne želi i neće do titule padaju u vodu jer...

''U pitanju je 15 milijuna eura, potencijalni plasman u Ligu prvaka. Za to se isplati boriti'', zaključio je Medo.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider